E-handelslogistik

Tredjepartslogistik i Stockholm för din e-commerce

Etikettering och specialpackning i vår tredjepartslogistik

E-handelslogistik på dina villkor

Kundupplevelsen är en stor del av ert varumärke. Vi förstår det och gör vårt yttersta varje dag för att representera ert företag och produkter på bästa sätt.

För att säkerställa att varje paket blir plockat, packat och hanterat med den omsorg du själv hade lagt ner arbetar vår personal exklusivt med dina produkter och ditt varumärke för högsta möjliga produkt- och processkännedom.

Utöver det äger och driver vi dessutom ett bemanningsbolag med återkommande personal som hjälper till vid toppar som kan dina produkter och flöden. För som E-handlare vet du att dina flöden kan gå upp tiofalt över natten vid en lyckad kampanj i till exempel Sociala medier. Vi har inte bara lärt oss att leva med det, vi har lärt oss att älska det.

Hur presenteras din leverans?

Oavsett vad som ska nå slutkunden så står vi redo att göra jobbet. Satsar du fullt ut på lyx och presentation packar vi omsorgsfullt produkterna i ditt specialemballage och slår en rosett kring allt, om så önskas.

Är det mer rakt ner i bubbelpåse för kostnadseffektivitetens skull går det precis lika bra.

Varubrev, paket hem till dörren på kvällstid, boxlösning på stan eller hämta på närmsta serviceställe är alla utmärkta alternativ och du erbjuds en helt transportörsoberoende lösning om du förlägger din 3PL hos M3 Logistics.

Vår personal blir er personal
Pall, hylla, höglager & automation i samma 3PL

Returer, returer och 3PL

Returhantering är en naturlig del av E-handeln och tredjepartslogistiken. Vi gör det du önskar av oss för att transparent dela uppgifter som möjliggör en så låg returgrad som möjligt samt återställer produkter till ordinarie skick till försäljning på nytt. Oavsett hur ni valt att arbeta med returhantering så har vi en lösning på plats.

Vår tredjepartslogistik är placerad i Stockholm vilket innebär snabba returleveranser oavsett vilken speditör din slutkund använder för att returnera sina varor. Snabba returer innebär ökad kundnöjdhet och i längden positiv merförsäljning.

Offert

Önskar ni veta mer om våra tjänster inom 3PL eller snabbt få en kostnadsfri offert?

Välkommen att kontakta oss genom formuläret eller direkt på 08-410 423 00

    Namn/Företag

    E-post

    Meddelande

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.