Tredjepartslogistik

3PL i Stockholm på dina villkor

Tredjepartslogistik i Stockholm som du vill ha den

Tredjepartslogistik, eller 3PL, innebär att vi går in som en tredje part och sköter lager och logistik mellan dig som säljare och dina kunder. Du får hjälp med hela lager- & logistikprocessen från det att varorna levereras in till oss. Vi tar emot gods, kvalitetskontrollerar, lagerhåller samt plockar och packar vid order.

Som helt transportörsoberoende partner väljer du själv den eller de speditörer som passar ditt varumärke bäst. Vill du åka med på våra fördelaktiga fraktavtal löser vi självklart det.

Med avstamp i vår gedigna erfarenhet och en dos innovativt tänkande har vi funnit ett nytt sätt att jobba i nära samarbete med våra kunder.

Du hittar vår 3PL-verksamhet i Stockholm, perfekt belägen för att skeppa dina produkter snabbt och kostnadseffektivt såväl nationellt som internationellt.

Datadriven 3PL i Stockholm
3PL med dig i fokus

Med en produktkännedom utöver det vanliga

Vårt ständiga perspektiv är ditt. Vi utgår helt och hållet från dig som kund, dina behov, dina villkor och din verklighet. Därifrån bygger vi den optimala lösningen för just er. En unik lösning med ett unikt resultat. Varje gång.

Lite förenklat kan vi säga att vår personal blir till er personal och blir därför experter på såväl processer och produkter som du säljer. En trygghet för dig.

Genom att låta oss sköta tredjepartslogistiken kan ni fokusera på er kärnverksamhet och samtidigt minska era kostnader. Fasta kostnader blir rörliga och följer företagets affärscykel-, tillväxt – eller säsongsvariationer, vilket ger dig total kostnadskontroll.

Utöver lagring och distribution så tar vår plock & pack-avdelning hand om alla typer av pack- och fulfillment-tjänster, som packning, omlastning, bundling, montering, pre-pack med mera.

En helhetslösning oavsett hur ditt logistikbehov ser ut

Du kan blanda lager- och logistikflöden hos oss på M3 Logistics. Kanske har du flöden ut mot offentlig verksamhet eller återförsäljare som ska hanteras på ett visst sätt och samtidigt har du i egen regi en e-handel som kräver en annan typ av omsorg i hanteringen? Vi löser det, utan problem för dig.

Du kan fungera som flera kunder hos oss redan gör och skilja dina lagersaldon åt beroende på vilken av dina kundgrupper som ska kunna beställa. Vi flyttar sedan saldo enligt önskemål eller behov.

Truckar & lager är en naturlig del av tredjepartslogistik
Tredjepartslogistik i Stockholm för den krävande kunden

Vad säljer du?

Stora lådor? Små produkter? Skickar du bara tolvpack? Hängande kläder? Blandpall med båtfrakt eller flyg? Omsorgsfullt packat i formgjutet emballage med silkespapper?

Vår 3PL i Stockholm klarar av att hantera dina produkter oavsett hur de ser ut och hur de än ska lagras och packas.

Med en tydlig strategi att sprida våra risker med kunder i vitt skilda branscher har vi genom åren lärt oss vad som är viktigt för dig, oavsett verksamhet.

Lyhördhet och engagemang räcker långt. Vi har dock tagit det lite längre och tilldelar därför dig som kund en kontaktperson som arbetar direkt på golvet med dina produkter som du alltid är välkommen att kontakta. Du vet själv att frågorna som ständigt dyker upp i verksamheten bara blir frustrerande om de ska passera ett filter av kundtjänst och säljare.

Hos M3 Logistics får du ett frikort och kan passera raka vägen till mål.

Offert

Önskar ni veta mer om våra tjänster inom 3PL eller snabbt få en kostnadsfri offert?

Välkommen att kontakta oss genom formuläret eller direkt på 08-410 423 00

    Namn/Företag

    E-post

    Meddelande

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.