M3 Logistics är ett logistikföretag som är specialiserat på tredjepartslogistik. Bland kunderna finns företag som till exempel Odd Molly, Profoto, Hynky Dory och Claes Göran Shoes.

M3 Logistics har med hjälp av sin WMS-leverantör Ongoing Warehouse kopplat ihop varuflödena elektroniskt, från kundernas affärssystem, till Ongoings WMS och vidare till transport via TA-systemet Unifaun.

”Genom att integrera ihop kundernas system med våra webbaserade system, har vi effektiviserat varuhanteringen för våra kunderna och för oss själva. Att integrera systemen gör att vi har ett mycket starkt erbjudande för kunder som vill anlita tredjepartslogistiker”, säger Robert Dawid, VD på M3 Logistics.

Med en kapacitet på över 7.000 pallplatser i en modern och helsprinklad betongfastighet, erbjuder M3 Logistics ett mycket säkert lager endast 10 minuter från Globen.

”För oss räcker det inte att ha ett attraktivt läge i Stockholm med moderna säkerhetslokaler och kompetenta medarbetare. Smarta IT-lösningar är en viktig anledning att våra kunder väljer just oss som logistikpartner”, fortsätter Robert Dawid.

IT-företaget Ongoing Warehouse som är specialiserat på ett webbaserat WMS-system har samarbetat med M3 Logistics i fyra år. Ongoings lagersystem används av ca 100 företag inom tredjepartslogistik i Sverige men också i Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Estland. Över 1 600 varuägares logistikflöden körs dagligen i Ongoings system.

”M3 Logistics är ett framåt och kundfokuserat företag som mycket aktivt använder webbaserade IT-system och integrationer för att skapa bra samarbeten med sina kunder. Vi ser fram emot att hjälpa M3 Logistics att utveckla deras framgångsrika verksamhet ytterligare, säger Gerhard Guron, VD på Ongoing Warehouse AB.

 

Om M3 Logistics
M3 Logistics erbjuder högkvalitativ, flexibel och kostnadskontrollerad tredjepartslogistik för den krävande kunden.

Om Ongoing Warehouse
Ongoing Warehouse AB är ett nischat mjukvaruföretag inom logistik som är specialiserat på att utveckla, sälja och supporta ett standardiserat warehouse-system. Mer information på www.ongoingwarehouse.se