Nordic Work Wear förenar funktion med design på ett nytt sätt inom yrkeskläder. Här hittar yrkesfolk och äventyrare kläder med högre kvalitet, funktion och design än vad som finns på marknaden i övrigt. För att hålla samma kvalitetsnivå genom hela kedjan har nu M3 Logistics fått i uppdrag att sköta logistiken av sortimentet.

Nordic Work Wear riktar sig till företag och yrkesfolk som vet vad de vill ha. Genom att använda material som t ex kevlar i sina arbetsbyxor uppnår man en kvalitetsnivå som inte finns att tillgå i det traditionella utbudet av yrkeskläder.

– Vi tar aldrig några genvägar. Endast de mest slitstarka materialen används vilket borgar för exklusivitet, hög kvalité och lång livslängd, säger Joel Ingmansson på Nordic Work Wear.

Det genomgående fokuset på kvalitet innebär också en bra affär för kunderna. I snitt har plaggen en livslängd över det dubbla jämfört med de mer vanligt förekommande märkena på marknaden idag.

För att tillgodose kundernas höga förväntningar har Nordic Work Wear nu tecknat avtal med M3 Logistics, en transportörsoberoende tredjepartslogistiker med kundfokuserade lösningar för företag med mycket höga servicekrav.

Uppdraget inbegriper inleveranskontroll av sändningar från fabrikerna i Europa och Asien, lagring, plock & pack, samt leverans direkt till kund. M3 Logistics hanterar även tillkommande hantering kring specialbeställningar, som exempelvis brodyr eller påtryck av företagslogotyper.