Claes Bondelids Claes Göran Shoes förenar sköna, stryktåliga, uppkäftiga varjedag-skor, utan att signalera kamrer, idrottsman, designnörd eller friluftsmänniska. För att sköta logistiken har Claes Göran Shoes valt att samarbeta med M3 Logistics.

Det startade som ett hobbyprojekt för två år sedan. Kläddesignern Claes Göran Bondelid försökte förgäves hitta ett par skor som skulle fungera lika bra vid svampplockningen som till bankmötet. Ett par sköna, stryktåliga, uppkäftiga varjedag-skor, som varken signalerade kamrer, designnörd eller friluftsmänniska.

– Jag behöver inga skor för att springa marathon, hoppa högt eller bestiga berg. Jag är inte hiphoppare och åker inte skateboard, berättar Claes Göran.

Claes Göran tömde garderoben på alla sina egna skor. Han hällde dem i en hög på golvet och började studera dem. Och där föddes en tanke: Skulle det gå att sammanföra alla dessa favoriter till en?

Resultatet blev ett par tillsynes enkla dojor som kombinerar arbetarskons användbarhet med superb komfort oavsett användningstillfälle, och med en egen touch. En stadig skön sko utan begränsningar i form, kvalitet eller tekniska lösningar. Och idag, två år senare, skeppas de första sändningarna ut till butiker och kunder över hela landet.

För logistiken svarar M3 Logistics – en tredjepartslogistiker specialiserad på kundfokuserade lösningar för varumärkesmedvetna företag. Uppdraget inbegriper inleveranskontroll, lagring, plock & pack, samt hantering och utskeppning både till återförsäljare och direkt till slutkunder via Claes Görans webbshop.